آ

  • آجیل و دانه‌های خوراکی مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 17-34]

  • آرد بلوط اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 177-186]

  • آرد نخود فرنگی بررسی تأثیر افزودن پروتئین ایزولۀ سویا و کنسانترۀ پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم‏ چرب و کم ‏کلسترول ترکیبی (گندم – نخودفرنگی) [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 119-136]

  • آکریل‌آمید بررسی ترکیبات ضد تغذیه‌ای حاصل از واکنش میلارد در محصولات غذایی صنعتی و سنتی کشورهای مختلف [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 187-206]

  • آنتی اکسیدان تأثیر فراصوت و ریزپوشانی کردن بر ویژگی‌های ترکیبات زیست فعال عصاره استخراج شده از تفاله انگور قرمز رقم رشه سردشت [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 93-108]

  • آنتی‌اکسیدان طبیعی مقایسۀ اثر امواج فراصوت و مایکروویو در استخراج ترکیبات فنلی پوست پیاز قرمز (Allium cepa L.) خشک‌شده با آون مادون‌قرمز و آون هوای گرم [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 109-122]

ا

  • ارزیابی حسی بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 21-42]

  • ازگیل بررسی تغییرات کیفی میوۀ ازگیل (Mespilus germanica) طی رسیدن در دورۀ نگهداری در سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 1-16]

  • ایزوله پروتئین آب پنیر پایداری نانوالیاف پروتئین آب پنیر در pHهای مختلف [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 35-52]

  • ایزومالت اثر برخی شیرین کننده ها بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی،حسی و بافت مسقطی رژیمی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 105-118]

  • اسانس خوراکی ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و ضدمیکروبی نانولیپوزوم حاوی اسانس کاکوتی‌کوهی (Ziziphora clinopodioides) [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 169-184]

  • استویوزید اثر برخی شیرین کننده ها بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی،حسی و بافت مسقطی رژیمی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 105-118]

  • اشریشیا کلی ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و ضدمیکروبی نانولیپوزوم حاوی اسانس کاکوتی‌کوهی (Ziziphora clinopodioides) [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 169-184]

  • افت فشار ناشی از اصطکاک مدلسازی ویژگی‌های فیزیکی (ویسکوزیته، دانسیته و رنگ) شیر شتر به‌عنوان تابعی از درصد چربی و دما [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 77-92]

  • اکسترودر بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 21-42]

  • اکسیداسیون تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 91-104]

  • انبارداری تاثیر نوع انبار بر قابلیت انبارمانی و کیفیت پیاز در مناطق روزکوتاه جنوب ایران [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 79-90]

ب

  • بافت بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 21-42]

  • بافت اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 177-186]

  • بخاردهی اثر بخاردهی شلتوک بر مقاومت خمشی و کیفیت تبدیل برنج رقم پر محصول [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 43-56]

  • برشته کردن تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 91-104]

  • برنج سالم اثر بخاردهی شلتوک بر مقاومت خمشی و کیفیت تبدیل برنج رقم پر محصول [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 43-56]

  • بستنی بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی غنی شده با فیتواسترول [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 53-64]

پ

  • پایداری امولسیون بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص امولسیفایری صمغ فارسی [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 123-142]

  • پایداری حرارتی بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 1-20]

  • پیاز تاثیر نوع انبار بر قابلیت انبارمانی و کیفیت پیاز در مناطق روزکوتاه جنوب ایران [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 79-90]

  • پراکسید تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 91-104]

  • پردازش تصویر بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 21-42]

  • پروتئین بالا بررسی تأثیر افزودن پروتئین ایزولۀ سویا و کنسانترۀ پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم‏ چرب و کم ‏کلسترول ترکیبی (گندم – نخودفرنگی) [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 119-136]

  • پس از برداشت تاثیر تلفیقی اتمسفر تغییر یافته، دما و بسته بندی برخوصیات کیفی میوه خرمای رقم سایر [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 143-158]

  • پسته تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 91-104]

  • پسماند فرآوری تأثیر فراصوت و ریزپوشانی کردن بر ویژگی‌های ترکیبات زیست فعال عصاره استخراج شده از تفاله انگور قرمز رقم رشه سردشت [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 93-108]

  • پسماند کشاورزی تأثیر فراصوت و ریزپوشانی کردن بر ویژگی‌های ترکیبات زیست فعال عصاره استخراج شده از تفاله انگور قرمز رقم رشه سردشت [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 93-108]

  • پسماند کشاورزی مقایسۀ اثر امواج فراصوت و مایکروویو در استخراج ترکیبات فنلی پوست پیاز قرمز (Allium cepa L.) خشک‌شده با آون مادون‌قرمز و آون هوای گرم [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 109-122]

  • پولگون ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و ضدمیکروبی نانولیپوزوم حاوی اسانس کاکوتی‌کوهی (Ziziphora clinopodioides) [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 169-184]

ت

  • تخلخل تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 155-168]

  • تیمار حرارتی بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص امولسیفایری صمغ فارسی [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 123-142]

ج

  • جایگزین شکر اثر برخی شیرین کننده ها بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی،حسی و بافت مسقطی رژیمی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 105-118]

خ

  • خشک‌کن آفتابی مقایسه کارایی کالکتور مطبق و ساده در خشک کن‌های خورشیدی (مطالعه موردی: خشک‌کن انگور) [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 57-76]

  • خشک کن پاششی بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص امولسیفایری صمغ فارسی [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 123-142]

  • خصیصه رنگی بررسی تغییرات کیفی میوۀ ازگیل (Mespilus germanica) طی رسیدن در دورۀ نگهداری در سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 1-16]

  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 1-20]

  • خصوصیات فیزیکی‌و‌شیمیایی بررسی تغییرات کیفی میوۀ ازگیل (Mespilus germanica) طی رسیدن در دورۀ نگهداری در سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 1-16]

  • خصوصیات کیفی اثر برخی شیرین کننده ها بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی،حسی و بافت مسقطی رژیمی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 105-118]

  • خواص بیوفیزیکی مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 17-34]

  • خواص حسی اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 177-186]

د

  • درصد حلالیت پایداری نانوالیاف پروتئین آب پنیر در pHهای مختلف [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 35-52]

  • درونپوشانی ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و ضدمیکروبی نانولیپوزوم حاوی اسانس کاکوتی‌کوهی (Ziziphora clinopodioides) [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 169-184]

ر

  • راندمان حرارتی مقایسه کارایی کالکتور مطبق و ساده در خشک کن‌های خورشیدی (مطالعه موردی: خشک‌کن انگور) [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 57-76]

  • رقم پرمحصول اثر بخاردهی شلتوک بر مقاومت خمشی و کیفیت تبدیل برنج رقم پر محصول [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 43-56]

  • روش سطح پاسخ مدلسازی ویژگی‌های فیزیکی (ویسکوزیته، دانسیته و رنگ) شیر شتر به‌عنوان تابعی از درصد چربی و دما [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 77-92]

  • روش متداول استخراج بررسی میزان راندمان استخراج موسیلاژ مان شکرتیغال نیش‌دار (Echinops pungens Trautv.) با استفاده از روش های مختلف استخراج [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 65-78]

  • روغن پالم بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 1-20]

  • رئولوژی بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 1-20]

س

  • سردشت تأثیر فراصوت و ریزپوشانی کردن بر ویژگی‌های ترکیبات زیست فعال عصاره استخراج شده از تفاله انگور قرمز رقم رشه سردشت [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 93-108]

  • سرعت خشک شدن مقایسه کارایی کالکتور مطبق و ساده در خشک کن‌های خورشیدی (مطالعه موردی: خشک‌کن انگور) [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 57-76]

  • سوکرالوز اثر برخی شیرین کننده ها بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی،حسی و بافت مسقطی رژیمی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 105-118]

ش

  • شاخص رسیدگی بررسی تغییرات کیفی میوۀ ازگیل (Mespilus germanica) طی رسیدن در دورۀ نگهداری در سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 1-16]

  • شاخص رنگی تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 91-104]

  • شاخص‌های رنگ مدلسازی ویژگی‌های فیزیکی (ویسکوزیته، دانسیته و رنگ) شیر شتر به‌عنوان تابعی از درصد چربی و دما [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 77-92]

  • شبیه‌سازی فرآیند خشک شدن مقایسۀ مدل‌های ریاضی، شبکۀ عصبی مصنوعی و سیستم استنتاج عصبی-فازی تطبیقی (انفیس) در پیش‌بینی منحنی خشک شدن لایۀ نازک ورقه‌های سیب‌زمینی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 137-154]

  • شپشه دندانه‌دار تاثیر تلفیقی اتمسفر تغییر یافته، دما و بسته بندی برخوصیات کیفی میوه خرمای رقم سایر [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 143-158]

ص

  • صفات کیفی تاثیر نوع انبار بر قابلیت انبارمانی و کیفیت پیاز در مناطق روزکوتاه جنوب ایران [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 79-90]

ض

  • ضایعات بیولوژیکی مقایسۀ اثر امواج فراصوت و مایکروویو در استخراج ترکیبات فنلی پوست پیاز قرمز (Allium cepa L.) خشک‌شده با آون مادون‌قرمز و آون هوای گرم [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 109-122]

  • ضدعفونی کردن خرما تاثیر تلفیقی اتمسفر تغییر یافته، دما و بسته بندی برخوصیات کیفی میوه خرمای رقم سایر [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 143-158]

ظ

غ

  • غذاهای فراسودمند بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 21-42]

  • غنی‌سازی بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی غنی شده با فیتواسترول [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 53-64]

ف

  • فیبر بالا تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 155-168]

  • فیتواسترول بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی غنی شده با فیتواسترول [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 53-64]

  • فیتوکمیکال بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی غنی شده با فیتواسترول [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 53-64]

  • فراسودمند بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی غنی شده با فیتواسترول [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 53-64]

  • فراسودمند تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 159-176]

  • فراصوت بررسی میزان راندمان استخراج موسیلاژ مان شکرتیغال نیش‌دار (Echinops pungens Trautv.) با استفاده از روش های مختلف استخراج [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 65-78]

  • فراورده‌های غذایی بررسی ترکیبات ضد تغذیه‌ای حاصل از واکنش میلارد در محصولات غذایی صنعتی و سنتی کشورهای مختلف [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 187-206]

  • فراورده‌های نانوایی تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 155-168]

  • فوران بررسی ترکیبات ضد تغذیه‌ای حاصل از واکنش میلارد در محصولات غذایی صنعتی و سنتی کشورهای مختلف [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 187-206]

ق

  • قابلیت امولسیون کنندگی بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص امولسیفایری صمغ فارسی [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 123-142]

  • قهوه‌ای شدن غیرآنزیمی بررسی ترکیبات ضد تغذیه‌ای حاصل از واکنش میلارد در محصولات غذایی صنعتی و سنتی کشورهای مختلف [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 187-206]

ک

  • کرم مغزی کیک بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 1-20]

  • کیفیت مقایسه کارایی کالکتور مطبق و ساده در خشک کن‌های خورشیدی (مطالعه موردی: خشک‌کن انگور) [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 57-76]

  • کیک رژیمی بررسی تأثیر افزودن پروتئین ایزولۀ سویا و کنسانترۀ پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم‏ چرب و کم ‏کلسترول ترکیبی (گندم – نخودفرنگی) [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 119-136]

  • کیک روغنی بررسی تأثیر افزودن پروتئین ایزولۀ سویا و کنسانترۀ پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم‏ چرب و کم ‏کلسترول ترکیبی (گندم – نخودفرنگی) [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 119-136]

  • کلسترول ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و ضدمیکروبی نانولیپوزوم حاوی اسانس کاکوتی‌کوهی (Ziziphora clinopodioides) [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 169-184]

  • کنترل آفات تاثیر تلفیقی اتمسفر تغییر یافته، دما و بسته بندی برخوصیات کیفی میوه خرمای رقم سایر [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 143-158]

  • کنسانتره پروتئین بررسی تأثیر افزودن پروتئین ایزولۀ سویا و کنسانترۀ پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم‏ چرب و کم ‏کلسترول ترکیبی (گندم – نخودفرنگی) [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 119-136]

ل

  • لبنیات تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 159-176]

  • لستین ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و ضدمیکروبی نانولیپوزوم حاوی اسانس کاکوتی‌کوهی (Ziziphora clinopodioides) [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 169-184]

م

  • ماکروویو بررسی میزان راندمان استخراج موسیلاژ مان شکرتیغال نیش‌دار (Echinops pungens Trautv.) با استفاده از روش های مختلف استخراج [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 65-78]

  • ماندگاری اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 177-186]

  • متیل برماید تاثیر تلفیقی اتمسفر تغییر یافته، دما و بسته بندی برخوصیات کیفی میوه خرمای رقم سایر [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 143-158]

  • محفظه‌های پلکانی جمع‌کننده انرژی خورشیدی مقایسه کارایی کالکتور مطبق و ساده در خشک کن‌های خورشیدی (مطالعه موردی: خشک‌کن انگور) [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 57-76]

  • مدل‌های رگرسیونی مقایسۀ مدل‌های ریاضی، شبکۀ عصبی مصنوعی و سیستم استنتاج عصبی-فازی تطبیقی (انفیس) در پیش‌بینی منحنی خشک شدن لایۀ نازک ورقه‌های سیب‌زمینی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 137-154]

  • مقاومت خمشی اثر بخاردهی شلتوک بر مقاومت خمشی و کیفیت تبدیل برنج رقم پر محصول [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 43-56]

  • میکروسکوپ نیروی اتمی پایداری نانوالیاف پروتئین آب پنیر در pHهای مختلف [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 35-52]

  • میناب تاثیر نوع انبار بر قابلیت انبارمانی و کیفیت پیاز در مناطق روزکوتاه جنوب ایران [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 79-90]

  • مواد با ارزش‌افزوده بیشتر مقایسۀ اثر امواج فراصوت و مایکروویو در استخراج ترکیبات فنلی پوست پیاز قرمز (Allium cepa L.) خشک‌شده با آون مادون‌قرمز و آون هوای گرم [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 109-122]

ن

  • نان اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 177-186]

  • نان حجیم تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 155-168]

  • نانوالیاف پروتئین پایداری نانوالیاف پروتئین آب پنیر در pHهای مختلف [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 35-52]

  • نسبت رطوبت لحظه‌ای مقایسۀ مدل‌های ریاضی، شبکۀ عصبی مصنوعی و سیستم استنتاج عصبی-فازی تطبیقی (انفیس) در پیش‌بینی منحنی خشک شدن لایۀ نازک ورقه‌های سیب‌زمینی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 137-154]

و

  • ویژگی‌های بافتی تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 159-176]

  • ویژگی‌های حسی تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 159-176]

  • ویژگی‌های عملکردی بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص امولسیفایری صمغ فارسی [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 123-142]

  • ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 159-176]

  • ویژگی‌های کیفی مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 17-34]

  • ویژگی‌های مکانیکی مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 17-34]

  • ویژگی‌ها هندسی بررسی تغییرات کیفی میوۀ ازگیل (Mespilus germanica) طی رسیدن در دورۀ نگهداری در سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 1-16]

ه

  • هیدروکلوئید بررسی میزان راندمان استخراج موسیلاژ مان شکرتیغال نیش‌دار (Echinops pungens Trautv.) با استفاده از روش های مختلف استخراج [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 65-78]

  • هوش مصنوعی مقایسۀ مدل‌های ریاضی، شبکۀ عصبی مصنوعی و سیستم استنتاج عصبی-فازی تطبیقی (انفیس) در پیش‌بینی منحنی خشک شدن لایۀ نازک ورقه‌های سیب‌زمینی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 137-154]